Babagan awake dhewe

Juancheng Elite dumunung ing basa Asia kang paling gedhé produksi produk kimia - JUANCHENG Industrial Park, Shandong, China.Focus ing Manufaktur kimia treament banyu lan fertilizers liwat 16 taun:

pabrik kita utamané mrodhuksi kolam renang kimia lan kimia perawatan banyu: 

TCCA 90%  30000MTS / taun
SDIC 56% & 60%   20000MTS / taun
SDIC dihydrate 55%     15000MTS / taun
Calcium (Sodium) hypochlorite 65% & 70% 20000MTS / taun
thiourea 99        15000MTS / taun
asam Cyanuric 98.5%     50000MTS / taun
Khlor Dioxide 12%  10000MTS / taun
BCDMH       10000MTS / taun
sodium percarbonate 10000MTS / taun

fertilizers: 

amonium sulphate    20000MTS / taun
urea   40000MTS / taun
amonium klorida   20000MTS / taun
NPK 35000MTS / taun

Kanthi teknologi dhuwur lan becik, kita barang diekspor kabeh sak donya luwih saka 40 negara.

 goal pokok kita kepuasan. 


WhatsApp Online Chat !