khlor Dioxide

Short Description:

Product Detail Basic Info Model NO.: powder Classification: Chlorine Dioxide Grade Standard: Industrial Grade Quality: First Class Origin: China Product Description Chlorine Dioxide 10% 1. It is easy to absorb moisture, , so the packing should not be opened before using and used up at once. 2. It should used in the dark, cool, dry and ventilated place with plastic containers or ceramic containers 3. It should be stocked in the place that is dark, dry, and acid and alkali avoided....


Detail produk

Tags Product

Detail produk

Info dhasar
  • Ora ana Model .: wêdakakêna
  • Klasifikasi:  khlorDioxide
  • Standard bahan: Industrial bahan
  • Quality: Kelas
  • Asal: China
Description Product
Khlor Dioxide 10%
1. Iku gampang kanggo nresep Kelembapan,, supaya packing ora kudu dibukak sadurunge nggunakake lan digunakake nganti bebarengan.
2. Sampeyan kudu digunakake ing panggonan kang peteng, kelangan, garing lan ventilated kontaner plastik utawa kontaner Keramik
3. kudu bek ing panggonan sing peteng, garing, lan asam lan alkali nyingkiri.
4. Iku antioksidan kuwat, tumindak ing transportasi, panyimpenan lan nggunakake kudu miturut peraturan nasional relevent Feature:
Aman dadi transportasi, panyimpenan lan dosis.
Ora dening-produk.
Tingkat konversi dhuwur.
Fast reaksi-Activation rampung ing limang menit
Clear lan dawa-tahan solusi.

Paket:
Inner diinget:
5grams / tas, 10grams / tas, 20grams / tas, 50grams / tas, 100grams / tas, 200grams / tas, 250grams / tas, 500grams / tas,
750grams / tas, 1000grams / tas, 2500grams / tas, 5000grams / tas, 10kgs / tas
Outer Packing:
tas Foil utawa tas plastik karo label menyang cartons plastik, drum plastik, kothak karton, uga drum serat kang diantrekake karo loro lapisan saka tas plastik.
Customer cara packing dikarepake kasedhiya.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !