Dicyandiamide (dcd)

Short Description:

Formula molekul: C2H4N4Molecular Bobot: 84.08CAS No.:461-58-5EC Code: 207-312-8HS Code: 29262000 Katon: Putih CrystalApplication: Dicyandiamide iku sawijining penengah kanggo sintesis saka obat-obatan. Kang digunakake ing produksi sawetara saka sudhut kimia organik kalebu pupuk alon lan dadi release nitrogen, obat omo, dye mbenakake, agen proofing geni, Laminasi epoxy kanggo Circuit Boards, kemul wêdakakêna lan adhesives, kimia perawatan banyu, kulit lan kimia karet, explos ...


Detail produk

Tags Product

Formula molekul : C2H4N4
molekul Bobot : 84,08
CAS No. : 461-58-5
Code EC : 207-312-8
HS Code : 29262000 

Katon:  Putih Crystal
Aplikasi Dicyandiamide iku sawijining penengah kanggo sintesis saka obat-obatan. Kang digunakake ing produksi sawetara saka sudhut kimia organik kalebu pupuk alon lan dadi release nitrogen, obat omo, dye mbenakake, agen proofing geni, Laminasi epoxy kanggo Circuit Boards, kemul wêdakakêna lan adhesives, kimia perawatan banyu, kulit lan kimia karet, peledak lan Pharmaceuticals. 
Packing : 25kg Net, 500kg utawa 1,000kg plastik dirajut tas

Store Ing kelangan, garing, mining uga ventilated, lan supaya adoh saka Kelembapan.
Main Item Index:

 

Purity

% ≥

Moisture

% ≤

Ash Content

% ≤

calcium Content

pPM ≤

leleh Point

ºC

99.5

0.3

0,05

200

209-212




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !