Dodecyl dimetil Benzyl Amonium klorida (BKC)

Short Description:

Coco Dimethyle Benzyle Ammonium Chloride CAS No.  8001-54-5 or 63449-41-2, 139-07-1        Molecular weight:  340.0 Molecular Formula:  C21H38NCl Structural Formula: Properties: DDBAC/BKC is one of the Quaternary ammonium class of Cationic surfactants, belonging to nonoxidizing biocide. It is widely used as a disinfectant in the Hospital, Livestock and Personal Hygiene sectors. Dual biocidal and detergency properties ensure high efficacy against Bacteria, Algae and Fungi and enveloped Viruse...


  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Coco Dimethyle Benzyle amonium klorida

    CAS No. 8001-54-5 utawa 63449-41-2, 139-07-1 Bobot molekul: 340,0

    Formula molekul: C 21H 38NCl

    Formula Structural:

    Properties:

    DDBAC / BKC  iku salah siji saka kelas amonium senyawa surfactants Cationic, gadhahanipun biocide nonoxidizing. Punika wiyar dipigunakaké minangka disinfectant ing sektor Hospital, Livestock lan pribadi Hygiene. Dual biocidal lan detergency situs mesthekake khasiat dhuwur marang bakteri, Ganggang lan Fungi lan enveloped Virus ing konsentrasi ppm banget kurang. DDBAC / BKC  uga wis dispersing lan penetrating situs, karo kaluwihan saka keracunan kurang, ora klempakan keracunan, telat ing banyu, trep dienggo, ora kena pengaruh dening atose banyu. DDBAC / BKC  bisa uga digunakake minangka agen anti-mildew, agen antistatic, emulsifying agen lan agen Amandemen ing kothak dirajut lan dyeing.

    item Index
    Oil & Gas Pipeline inhibitor karat. Ngalangi tatanan gas .Mripatmu. De-emulsifier mbobol / endhot kanggo extraction lenga meningkat.
    Pabrik deterjen-Sanitisers Benzalkonium klorida aman nggabungaké loro Microbicidal & Detergency Properties menyang Produk Lemah Penetration & Disinfection, kang ndadekake becik kanggo Ngrumusake Kebersihan Produk pribadi Hygiene, Hospital, Livestock lan Food & nggunakake Dairy.
    Pharmaceuticals & Kosmetik Factor Safety Benzalkonium klorida ndadékaké kanggo nggunakake ing Various topikal lan ocular Products minangka Preservative lan kanggo ngoptimalake Emolliency lan Substantivity
    Industry Food & Beverage On akun saka sawijining non-beracun, non-korosif, non-tainting, ciri non-pawernan, Benzalkonium klorida iki digunakake digunakake ing Ngrumusake saka Cleaner-Sanitisers kanggo:
    Industry biasa Perikanan Tanks Food Storage
    Slaughter Houses Tanduran Bottling Tanks susu Storage
    breweries Industry Catering tetanduran Storage Cold
    Polymer & Coatings Benzalkonium klorida iki digunakake digunakake minangka Anti-statis, emulsifier & Preservative ing Industry Coatings (Cat, Kayu Perawatan, Electronics)
    Industri Kimia Benzalkonium klorida duwé aplikasi warna ing Industri Kimia minangka Precipitant, Phase Transfer Catalyst, emulsifier / De-emulsifier, etc.
    Water Treatment Benzalkonium klorida digunakake ing perawatan Water & effluent formulasi lan Algaecides kanggo Swimming Pools
    Aquaculture Benzalkonium klorida nyuda requirement antibiotik mbebayani ing Aquaculture liwat apik kesehatan. Digunakake kanggo Water Treatment, Umum jeneng Disinfection, Fish Parasit Aman, Nyegah saka penyakit infèksius Ing Fish & Shellfish.
    Protection kayu lingkungan badhan Global wis mimpin kanggo nambah panggantos saka biocides chlorinated karo luwih aman, klorida Benzalkonium biodegradable ing Protection Kayu. Iki nuduhake fungicidal banget lan situs algaecidal, lan Highly èfèktif marang organisme ing formulasi kombinasi.
    Pulp & Paper Industry Benzalkonium klorida digunakake minangka Microbicide Umum kanggo Slime Control & Management ambu ora enak, lan mbenakake Paper Penanganan (imparts Strength & situs Antistatic)
    Industry Tekstil solusi Benzalkonium klorida digunakake minangka Moth repellents, permanèn Retarders ing Dyeing saka Fibers Acrylic karo Cationic dyestuffs.
    Industry kulit Benzalkonium klorida nyegah wutah saka Mold & Mildew ing kurang. Nangani Kulit softening, wetting & Dyeing.
    Horticulture & Cleaning Benzalkonium klorida punika Highly èfèktif marang Mold, Mildew, Moss, Fungi & Ganggang lan digunakake kanggo reresik lan preparation saka kabeh jinis Surfaces: Greenhouses, Genteng, Dalan, Kayu decking, gudang, Masonry

    Keterangan:

    item Index
    katon Wernane kanggo kuning Cairan transparent Cairan transparent kuning
    Aktif isi% 48-52 78-82
    Amine uyah% 2.0 max 1.0 max
    PH 6.0 ~ 8.0 (minangka) 6.0-8.0 (1% solusi banyu)

    Dianggo:

    Minangka nonoxidizing boicide, dosis saka 50-100mg / L disenengi; minangka endhot Remover, 200-300mg / L disenengi, organosilyl nyukupi antifoaming agen kudu ditambahake kanggo maksud iki. DDBAC / BKC  bisa digunakake bebarengan karo fungicidal liyane kayata isothiazolinones, glutaraldegyde, metana dithionitrile kanggo synergism, nanging ora bisa digunakake bebarengan karo chlorophenols. Yen limbah wis muncul sawise buwang prodhuk iki ing sirkulasi banyu kelangan, limbah kudu saring utawa diunekake mati ing wektu kanggo nyegah simpenan ing ngisor ngempalaken tank sawise froth ngilang.

    Ora campuran karo anion Surfactant.

    Paket lan Storage:

    200L drum plastik, IBC (1000L), requirement pelanggan '. Storage siji taun ing kamar mgayomi lan panggonan kang garing.

    Protection Safety:

    A mambu sethitik saka kacang almond, ora stimulasi katon kanggo kulit. Nalika hubungi, ditanduri karo banyu.

    Words:

    Benzalkonium klorida; BKC; Dodecyl dimetil Benzyl amonium klorida; Lauryl dimetil benzyl amonium klorida; Benzyl-Lauryl dimethl ammoniumchloride

    бензалкония хлорид (додецил диметил бензил хлорида аммония)




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !