SDIC 56% 8-30 bolong

Short Description:

China Supplier / Produsèn rega paling, pinakamabuting Kalidad, kimia perawatan banyu kanggo industri, lan kolam renang pangopènan, drinkging banyu, SPA, Agriculture, solusi Piranti kanggo gawe putih Specifications Sodium Dichloroisocyanurate SDIC NADCC Content: 56% 60% Katon: Granular, tablet, bubuk Packing: 25kg / drum utawa 50kg / drum sodium DICHLOROISOCYANURATE (SDIC utawa DCCNA) utawa sodium SALT asam DICHLOROISOCYANURATE Formula: C3O3N3Cl2Na Molekuler Bobot: 219,95 Kelarutan (25 deg C.): 25g / banyu 100g CAS No .: 2893-78 ...


Detail produk

Tags Product

China Supplier / Produsèn rega paling, pinakamabuting Kalidad, kimia perawatan banyu kanggo industri, lan kolam renang pangopènan, drinkging banyu, SPA, Agriculture, solusi Piranti kanggo gawe putih

Specifications
Sodium Dichloroisocyanurate SDIC NADCC
Content: 56% 60%
Katon: Granular, tablet, bubuk
Packing: 25kg / drum utawa 50kg / drum
sodium DICHLOROISOCYANURATE (SDIC utawa DCCNA) utawa
sodium SALT asam DICHLOROISOCYANURATE

Formula: C3O3N3Cl2Na
Molekuler Bobot: 219,95
Kelarutan (25 deg C.): 25g / 100g banyu
CAS No .: 2893-78-9
PBB No .: 2465
kelas Risk: 5.1
Content: 56% 60%

Katon: Powder, granule, Tablet
granules: 8-30mesh, 20-40mesh, 20-60mesh


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !