SDIC 56% tablet

Short Description:

SDIC 56% 60% titik wêdakakêna, granular, tablet Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC) leleh: 225 ° C; kelarutan banyu: 30g / 100 ml (25 ° C) Budi: Putih wêdakakêna \ graininess lan tablet. Duwe khlor rasa, Telat ing banyu, ing aktif khlor tiba rada yen panyimpenan long-term prodhuk garing, Punika stabil kinerja saka oxidizer kuwat lan agen chlorinated. SPESIFIKASI: Cepak Chlorine≥ 60% Moisture content≤ 4% PH Value5.5-7.0 Kelarutan (25 º C) StylePowder 25g / banyu 100g, granule, Tablet ...


Detail produk

Tags Product

SDIC 56% 60% wêdakakêna, granular, tablet
Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)
titik leleh: 225 ° C;
Kelarutan banyu: 30g / 100 ml (25 ° C)
Budi: Putih wêdakakêna \ graininess lan tablet. Duwe khlor rasa, Telat ing banyu, ing aktif khlor tiba rada yen panyimpenan long-term prodhuk garing, Punika stabil kinerja saka oxidizer kuwat lan agen chlorinated.

SPESIFIKASI:
Cepak Chlorine≥ 60%
Moisture content≤ 4%
PH Value5.5-7.0
Kelarutan (25 º C) 25g / 100g banyu
StylePowder, granule, Tablet
Granules8-30mesh 20-60mesh
Tablet specification1g, 5g, 10g, 15g, 20g, 30g, 50g, 100g, 125g, 150g, 190g, 200g, 250g, 500g (utawa digawe ing kasepakatan karo syarat klien)
Main Gunakake:
prodhuk iki bisa èfèktif matèni macem-macem germs, funguses lan virus, khusus A & B jinis virus hepatitis. Punika efektif ing nyababaken ganggang, decodorizing banyu utawa bleaching reresik. Sampeyan bisa digunakake digunakake kanggo Nyegah epidemi, tani ternak, industri lan pertanian
Packing:
1) 25kg / dirajut tas plastik diantrekake karo tas plastik
2) laras 25kg / karton diantrekake karo tas plastik
3) 50kg plastik drum
Storage lan transportasi:
1) Disimpen ing kelangan lan garing Panggonan
2) Njupuk pancegahan ketat marang kang kena pengaruh karo lembab
3) Tansah adoh saka sinar srengéngé
4) Ora kontak karo nitride lan prakara reductive


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !