SDIC Dihydrate

Short Description:

Sodium Dichloroisocyanurate Dihydrate (SDIC • 2H2O) XM-WF-001 kabel bolong grating wis nglumpuk karo 100 * 70 lan 70 * 50 siji wektu mbentuk kirim lan kekuatan dhuwur kabel bolong. Sambungan fastening ndadekake instalasi pager gampang banget. Iku digunakake digunakake kanggo stadion, taman, sekolah, pabrik, distrik pemukiman, karo basa, dalan, nyambungaken lan ing. pager seneng katon sampurna lan succinct, keamanan dhuwur, perspektif koyo kuwat, etc, lan ngindari clumsiness saka pager tradisional. The wi ...


Detail produk

Tags Product

Sodium Dichloroisocyanurate Dihydrate (SDIC • 2H2O)

XM-WF-001 kabel bolong grating wis nglumpuk karo 100 * 70 lan 70 * 50 siji wektu mbentuk kirim lan kekuatan dhuwur kabel bolong. Sambungan fastening ndadekake instalasi pager gampang banget. Iku digunakake digunakake kanggo stadion, taman, sekolah, pabrik, distrik pemukiman, karo basa, dalan, nyambungaken lan ing. pager seneng katon sampurna lan succinct, keamanan dhuwur, perspektif koyo kuwat, etc, lan ngindari clumsiness saka pager tradisional. Kabel pager wis werna sugih lan gampang kanggo nginstal, ing cukup latitude and longitude desain muter peran marang climbing.

Techniques:
    banget lumahing nutupi lan Techniques Jaga.
    Ngimpor peralatan wêdakakêna nutupi majeng saka Jerman.

Karakteristik:
    banget tahan teyeng (limalas taun njamin)
    Rich werna pilihan
    Unik modeling
    Gampang kanggo nginstal
    Lingkungan Proteksi

Corrosion Formulir: Electric galvanis, Hot-dipped galvanized sawise gandheng, Powder ditutupi, Electric galvanis banjur Powder nutupi, Electric galvanis banjur PVC ditutupi.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !