TCCA 90% tablet 150g

Short Description:

asam trichloroisocyanuric (tcca) DG kelas: 5.1 PBB ora ana: 2468 Kelarutan (25ºC): 1.2g / banyu 100g Cepak Khlor: ≥90% Moisture: ≤0.5% SPESIFIKASI item INDEX RESULT Khlor Efektif: ≥90% 90,16% Moisture (H2O) : ≤0.5% 0,23% PH: 2.7-3.3 3 APLIKASI 1.It bisa digunakake kanggo kolam renang lan ngombé banyu perawatan, ngresiki banyu sirkulasi industri. 2.It bisa digunakake minangka nyegah disinfection saka house, hotel, rumah sakit lan ...


Detail produk

Tags Product

asam trichloroisocyanuric (tcca)
DG kelas: 5.1
PBB ora ana: 2468
Kelarutan (25ºC): 1.2g / banyu 100g
Cepak Khlor: ≥90%
Moisture: ≤0.5%
SPESIFIKASI
item INDEX RESULT
Khlor Efektif: ≥90% 90,16%
Moisture (H2O) : ≤0.5% 0,23%
PH: 2.7-3.3 3
APLIKASI
1.It bisa digunakake kanggo kolam renang lan ngombé banyu perawatan, ngresiki banyu sirkulasi industri.
2.It bisa digunakake minangka nyegah disinfection saka house, hotel, rumah sakit lan panggonan umum; digunakake ing sterilization lingkungan mundhakaken iwak.
3.It bisa digunakake kanggo mutihake textile, kanggo nyegah bulun shrinkage, kanggo nyegah kertas dening bosok lan tumindak minangka chlorination karet.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !