TCCA 90% tablet 20g

Short Description:

Product: Trichloroisocyanuric asam (TCCA 90%) Cas No .: 87-90-1 Katon: Powder, granular lan tablet MF: C3O3N3Cl3 Klasifikasi: Chemical tambahan AgentCAS No .: Names 87-90-1Other: Trichloroisocyanuric asam MF: C3N3O3CI3EINECS No. : C3O3N3Cl3Purity: 90% Papan Asal: China (Mainland) Ketik: BleachingUsage: Water Treatment asam Chemicals Trichloroisocyanuric (TCCA) Formula Molekuler: C3N3O3Cl3 PBB No .: 2468 kelas Risk: 5.1 CAS No .: 87-90-1 Bobot molekul: 232,41 Specifications: Dosis kanggo ...


Detail produk

Tags Product

Product: Trichloroisocyanuric asam (TCCA 90%)
Cas No .: 87-90-1
Katon: Powder, granular lan tablet
MF: C3O3N3Cl3
Klasifikasi: Chemical tambahan AgentCAS No .: Names 87-90-1Other: Trichloroisocyanuric asam
MF: C3N3O3CI3EINECS No. : C3O3N3Cl3Purity: 90%
Papan Asal: China (Mainland) Ketik: BleachingUsage: Water Treatment Chemicals

Asam Trichloroisocyanuric (TCCA)
Formula Molekuler: C3N3O3Cl3
PBB No .: 2468
kelas Risk: 5.1
Cas No .: 87-90-1
Bobot molekul: 232,41

Specifications:
wangun Dosis: bubuk putih, granular, utawa flake
CL Efektif: 90% min
Nilai PH (1% solusi): 2.7-3.3
Moisture: 0,5% max
Water prakara larut: 0.2% max

Tablet: 200g, 20g
Granular: 8-30 bolong, 20-60 bolong (utawa mutusaké dening customer)
Flake: 50g / flake, 160g / flake 200g / flake, (utawa mutusaké dening customer)

Packing:
25kg / 1000kg dirajut tas, 25kg / 50kg plastik / karton drum
25kg serat drum, serat 50kg drum

Gunakake:
1. Prodhuk iki bisa digunakake ing perawatan banyu, kolam renang banyu perawatan, ngombe banyu perawatan lan ganggang njabut banyu sirkulasi industri.

2. Bisa digunakake ing disinfection dishware, disinfection preventif saka omahé, Hotel lan panggonan umum, kesehatan lan kontrol diseal ing rumah sakit, lan disinfection lingkungan ing iwak, silkworm, ternak lan dipakani unggas panggonan.

3. Menapa malih, iku bisa uga dipigunakaké ing pasucèné textile lan bleaching, wool nyilikake resistance, resistance kertas serangga, lan chlorination karet, etc.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !