asam Trichloroisocyanuric

Short Description:

ProductsCategory: Chemicals Organic / hidrokarbon / alkana Jeneng Cina: TCCA (uga dikenal minangka: Khlor Kuwat) jeneng Inggris: asam Trichloroisocyanuric (singkatan: TCCA) CAS NO: 87-90-1 rumus molekul: C3Cl3N3O3 MW: 232,41 EC ora ana: 201- titik 782-8 leleh: 247-251 isi ℃ Khlor (%): ≥ isi 90,0 Moisture (%): ≤ 0,5 PH (1% solusi): 2.7 ~ 3.3 Dianggo kinerja disinfection TCCA, generasi anyar godhongé amba spektrum, dhuwur efficiency, fungicides keracunan kurang, Piranti kanggo gawe putih ...


Detail produk

Tags Product

Products 20150918113822_7398Category: Organic Chemicals / hydrocarbon / alkane

Jeneng Cina : TCCA (uga dikenal minangka: Khlor Kuwat) 
jeneng Inggris : Trichloroisocyanuric asam (singkatan: TCCA) 
CAS NO : 87-90-1 
rumus molekul: C 3Cl 3N 3O 3 
MW: 232,41 
EC ora ana : 201-782 -8 
titik leleh : 247-251 ℃ 
isi Khlor (%) : ≥ 90,0 
isi Kelembapan (% ): ≤ 0,5 
(solusi 1% PH ): 2.7 ~ 3.3

Dianggo 
kinerja disinfection TCCA, generasi anyar godhongé amba spektrum, efficiency dhuwur, fungicides keracunan kurang, Piranti kanggo gawe putih lan anti-shrinking agen. Utamané dipigunakaké kanggo ngombé banyu, ulang banyu industri, kolam renang, restoran, hotels, panggonan umum, kulawargané, rumah sakit, lan Nyegah saka penyakit iwak kayata disinfection endhog lan sterilization. 
Meh kabeh kelompok jamur, bakteri, virus, spores duwe efek nyababaken ing matèni hepatitis A, efek virus hepatitis B saka virus HIV lan uga wis disinfection apik, nggunakake aman lan trep, produk bisa digunakake digunakake ing pangan, biasa, Processing wiji beras, pengawetan woh, bleaching, wool nyilikake-bukti, bleaching kimia dina, kayu kertas jamur, karet lan baterei bahan, kayata oksidasi.

Lan jinis produk specification
: 8-30 ukuran partikel bolong, 20-60 bolong (bisa selaras) 
Flake Specifications: 1 gram, 5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram, 50 gram, 100 gram, 125 gram, 150 gram, 190 gram, 200 gram, 250 gram, 500 gram, lan sapiturute (miturut selaras) 
Packaging : Ana tas, buckets plastik, karton, cartons lan liyane packaging macem-macem specifications. (Bisa selaras).


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !